START

CONCERTEN

EVENEMENTEN

[LEEG]

Op 26 december 2017 is het 175 jaar geleden dat de Hoflaankerk in gebruik is genomen. Naar aanleiding van dat jubileum doen wij dit jaar extra ons best om allerlei kerkelijke en maatschappelijke evenementen in de kerk te organiseren.

Kerkennacht 2017, Slavernijtentoonstelling en Open Monumentendag zijn inmiddels voorbij.

Op zaterdag 11 november viering van het 175-jarig bestaan

De aanvangstijden van de verschillende programmapunten staan nog niet vast. Het programma in grote lijnen:

Aan het begin van de middag een korte gezamenlijke viering met de gebruikers van de kerk. Waarschijnlijk een soort van een middaggebed: liederen, gebed, lezing en misschien een korte overweging. Daarna is er gelegenheid voor koffie en thee. Vervolgens aanbieding van de Hoflaankerk Glossy. Rond het aanbieden van de Hoflaankerk Glossy wellicht een symposium: "De volgende 25 jaar", plaats en rol van de kerk.

Receptie, ontmoeting. En tegen dat het avond wordt, sluiten we af met kopje soep en een broodje en gaan huiswaarts.

We hopen dat ook vele gemeenteleden van vroeger zullen komen, mensen die niet meer in de directe omgeving van de Hoflaankerk wonen. En ook denken we andere gebruikers en huurders van de kerk uit te nodigen.