START

CONCERTEN

175 JAAR

CORONA

Het beheer van de Hoflaankerk ligt in de handen van het College van kerk­rent­mees­ters. Namens dit college houdt de heer Adri Mourik zich bezig met de verhuur van de kerk.

Voor verhuurzaken en beheerzaken kunt u het beste via de e-mail contact met dhr Mourik op­ne­men. U kunt ook een bood­schap inspreken in het antwoordapparaat van de Hoflaankerk (010 411 20 75); dit antwoordapparaat wordt enige keren per week beluisterd.

Als u in contact wilt komen met één van de twee wijkgemeentes rond de Hof­laan­kerk, zoekt u dan de informatie op hun website:

Hervormd Kralingen west

Protestants Kralingen

Hervormd Kralingen West heeft momenteel een predikantsvacature.

Protestants Kralingen heeft twee wijkpredikanten:

ds Ilse Hogeweg (t: 010 435 41 44) en

ds Marianne Bogaard  (t: 010 737 04 55).

Wouter van der Wilt is de vaste organist van het Van Vulpenorgel in de Hoflaankerk. U kunt hem bereiken via zijn e-mail

Kerkdiensten beluisteren:

Veel kerkdiensten worden live uitgezonden (audio) en zijn live te beluisteren en terug te luisteren via deze link