START

CONCERTEN

175 JAAR

CORONA

Door het coronavirus is het niet meer mogelijk om wekelijks in de Hoflaankerk samen te komen voor een kerkdienst.

Maar iedere zondag zijn er wel kerkdiensten in zowel de Hoflaankerk als in kerkelijk centrum Pro Rege, een eindje verder op de Oudedijk, die live worden gestreamd op Facebook.

De diensten van Hervormd Kralingen West kunt u live op hun website zien, iedere zondag om 10.00 uur en 17.00 uur.

De diensten van Protestants Kralingen vindt u op hun Facebook pagina. Dat kan live (iedere zondag om 10.00 uur) of achteraf.

Waarschijnlijk zullen beide wijkgemeentes van de Hoflaankerk in juni weer gaan beginnen met vieringen voor maximaal 30 personen. Hoe er zal worden bepaald welke 30 mensen er dan naar de kerk mogen komen is nog onderwerp van discussie.

In juli zijn er wellicht weer vieringen met 100 personen mogelijk. Als duidelijk is hoe dat precies georganiseerd gaat worden zult u daarover op deze website kunnen lezen.

Kerkdiensten beluisteren:

Veel kerkdiensten worden live uitgezonden (audio) en zijn live te beluisteren en terug te luisteren via deze link