START

CONCERTEN

175 JAAR

CORONA

De Hoflaankerk is niet alleen in gebruik bij de protestantse gemeente in Kralingen, maar wordt ook verhuurd voor een reeks van allerlei andere bijeenkomsten. Zo zijn er studentenverenigingen die hun inauguraties en lustrums in de Hoflaankerk luister bijzetten. Scholen gebruiken de kerk voor diploma uitreikingen en voor grote muziekavonden. Er zijn concerten. Er worden symposia in de kerk georganiseerd en af en toe zelfs een expositie. En natuurlijk wordt de kerk gehuurd voor trouw- en rouwdiensten van mensen van buiten de eigen kerkelijke gemeente.

Naast de grote kerkzaal met ruimte voor (maximaal) 450 mensen, zijn er nog verschillende kleinere ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, maar bijvoorbeeld ook voor het geven van lessen.

Voor verhuurzaken neemt men het beste via de e-mail contact op met dhr Adri Mourik. Na het ontvangen van een mail zal hij of iemand anders erop reageren.

Kerkdiensten beluisteren:

Veel kerkdiensten worden live uitgezonden (audio) en zijn live te beluisteren en terug te luisteren via deze link